OVER QUALITY LIFE PT

 

Vier ervaren, professionele trainers die je graag helpen in je proces. Dat is Quality Life PT. We motiveren je het maximale uit trainingen te halen. En zijn een stok achter de deur, als je motivatie even minder is. Door jarenlange ervaring weten we hoe je effectief en verstandig traint. Zonder blessures, met resultaat. 

 

MEET THE TEAM

 

Personal trainer Diederik Taken

Diederik taken
Eigenaar

Introductie

Specialiteiten: shape & tone, gewicht verliezen, spieropbouw, hybrid atleet

Opleiding: Sport & Bewegen, Post HBO Chivo, Meno Henselmans PT Course

 

Van jongs af aan ben ik al actief in verschillende sporten. Energiek en gedreven, heb ik altijd de drang gehad om te bewegen en trokken extreme omstandigheden me enorm aan. 

 

Zo stroomde ik op mijn 17e levensjaar de opleiding voor Luchtmobiele Brigade binnen. Een plek waar je tot het uiterste gedreven wordt en je eigen potentieel goed leert ontdekken.

 

Vanuit die ervaring ben ik de sportwereld verder gaan ontdekken. Na het succesvol afronden van mijn sportopleiding ben ik door gaan leren in de richting van Personal Trainer en werkzaam geraakt als Bewegingsagoog.

 

Quality Life personal training is geboren vanuit mijn passie om mensen te helpen bij een fitter, sterker en gezonder leven. Ik hanteer een evidence-based aanpak met een holistische kijk op jou als klant. Ik haal enorm veel energie uit het begeleiden van mijn klanten. Door mijn jaren van ervaring en ruime kennis van zaken ben ik in staat jou aan de hand te nemen om je doelen werkelijkheid te maken.

 

Samen maken we het mogelijk!

Personal trainer Giscard van Beek

Giscard van Beek
personal trainer

Introductie

Specialiteiten: shape & tone, gewicht verliezen, spieropbouw

Opleiding: Fitvak A, Bayesian Bodybuilding

 

Ik ben gespecialiseerd in shapen & tonen, waarbij de focus ligt op het vergroten van spiermassa en het verbranden van vet. Wil jij je niet alleen fitter voelen, maar er ook fitter uitzien? Dan ben je bij mij aan het juiste adres. 

 

Zelf doe ik nu al meer dan 10 jaar aan gewichtheffen. Vanaf dag één was ik verkocht. Progressie boeken en jezelf beter zien worden met meetbaar resultaat smaakte naar meer. Ik werd sterker, voelde me fysiek en mentaal beter en kreeg ook meer zelfvertrouwen. Ik nam vrienden die nog nooit gesport hadden mee naar de sportschool en zag wat voor een positieve impact dit had op hun leven. 

 

Na ongeveer 5 jaar was mijn passie voor dit vak zo gegroeid dat ik heb besloten hier mijn beroep van te maken. Deze passie wil ik graag overbrengen aan anderen. Ik wil laten zien hoe leuk het is om te werken naar een betere levensstijl, zodat je een stuk beter in het leven staat. 

Kaylee Schonewille
personal trainer

Introductie

Specialiteiten: shape & tone, fitter worden, gewicht verliezen

Opleiding: Verpleegkundige, Fitvak personal trainer 

 

Ongeveer negen jaar geleden raakte ik helemaal in de ban van fitness. In het begin deed ik het nog vrij sporadisch, maar toen gebeurde er iets waardoor de knop omging: ik begon echte vooruitgang te zien en voelde me steeds zelfverzekerder.

 

Door steeds meer te leren over fitness, werd mijn passie alleen maar groter. Ik vond het geweldig om anderen mee te nemen in deze wereld en hen kennis te laten maken met fitness.Ik ben gewoon iemand die graag voor anderen zorgt, of dat nu als verpleegkundige is of in de sportwereld.

 

Mijn trainingen richt ik specifiek op vrouwen. Mijn specialisatie ligt bij de benen, billen en buik. Het draait allemaal om jou en wat jij wilt bereiken. Wil je meer spieren opbouwen of juist wat kilo’s kwijtraken? Ik sta te popelen om samen met jou aan de slag te gaan!